Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár és Pécs

MÉGIS MIRE VÁLLALKOZOL?

EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÁS!

Köszöntelek az ejtőernyős tandemugrás előszobájában Székesfehérváron, Kaposvárott és Pécsett!

Ha van valami, ami bizonyára mindenkinek izgatja a fantáziáját, akkor az ejtőernyőzés, az ejtőernyős tandemugrás biztosan ilyen.
Milyen is lehet az igazi repülés, milyen lehet 200 vagy akár 300 km/óra feletti sebességgel zuhanni, lebegni, száguldani...

Az ejtőernyőzés, az ejtőernyős tandemugrás ma már a legbiztonságosabb extrém sportok egyike, és olyan élményt ad, amit nem tudsz mással helyettesíteni. Mindezt most kipróbálhatod nálam, az egyik legjobb ejtőernyős tandemugró pilótával Kaposvár mellett Kaposújlakon és Pécsett!

PRÓBÁLD KI TE IS!

BIZTONSÁGOS TANDEMUGRÁS EJTŐERNYŐVEL

 

Ha egyszeri, felejthetetlen élményre vágysz, akkor az EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÁST neked találták ki. Ha Kaposvárra vagy Pécsre jössz, én leszek a "pilótád", akivel együtt ugrasz egy speciális hevederrel összecsatolva. Az ejtőernyős
tandemugrás kiugrási magassága 4000 méter. Neked semmi más dolgod nincs, mint élvezni a csodát, Kaposvár
vagy Pécs és környékének látképét felülről.

Ha az ejtőernyős tandemugrásnál többre vágysz, akkor különböző képzési formák közül választhatsz és önállóan tudsz a
vizsgák után ugrani, egy vidám, remek emberekből álló társaságban. :)

Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár

TANDEMUGRÁS DÍJAK

 

Csoportos tandem ejtőernyős tandemugrás esetén érdeklődj az egyedi ár felől!
Lepd meg ismerősödet, barátodat ajándékutalvánnyal , melyet az ejtőernyős tandem ugrásban részt vevő ajándékozott
nevével látunk el személyre szabva az örök emléket nyújtó ejtőernyős tandemugráshoz.

 

Jelentkezési lap

 
ÁRAK
Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár Az alap tandemugrás ára: Ár: 68 000 Ft
Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár Tandemugrás kézi kamerás felvétellel, zenével megvágva: Ár: 74 000 Ft
Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár Tandemugrás "szelfibot" kamerás felvétellel, zenével megvágva: Ár: 81 000 Ft
Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár Tandemugrás kézi és külső kamerás felvétellel, zenével megvágva: Ár: 105 000 Ft
Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár Tandemugrás nagy felbontású (12mp) fotók pendrive-on (akár közvetlenül az ugrás után):

+ 5 000 Ft

 

hölgyeknél 90-100 kg +15000 Ft

uraknál 100-115 kg +15000 Ft 

GALÉRIA

VIDEÓK

Gregotandem 2018 memo
Gregotandem 2018 memo

Egy kis visszatekintés - gregotandem 2018

Beni, egy kedves autista fiú tandemugrása
Beni, egy kedves autista fiú tandemugrása

Drága autista kisfiúnk álma teljesült 2016.augusztus 27.-én. :) Beni 11 éves.

Gregotandem Patrícia tandemugrása
Gregotandem Patrícia tandemugrása

Naplementés semmittevés

Gregotandem tandemugrás visszatekintés 2014
Gregotandem tandemugrás visszatekintés 2014

Egy kis tandemugrás emlékeztető a 2014-es évről

Tandemugrás Máté
Tandemugrás Máté

Egy autizmussal élő nagyfiú, Máté ég és föld között! (tandemugrás) Köszönöm Horvát Robi és Csizmadia Peti barátomnak a felvételekhez felajánlott önzetlen munkáját!

tandemugrás Öszinte vélemények 2013
tandemugrás Öszinte vélemények 2013

Néhány megnyilvánulás a szabadesést illetve a földetérést követően.

ÉLMÉNYEK

Maja 2022.10.22.
12.szülinapomra kaptam az ugrást, torta helyett. Nagyon klassz volt, élveztem minden percét! Köszönöm a lehetőséget a családomnak, az élményt pedig: Köszi GREGO!!!
Dancs Dániel 2022.10.22.
Születésnapi ajándékként kaptam, félve indultam neki. Örülök, hogy bátorítva és biztonságosan, jó hangulatban nagy élménnyel gazdagodtam. Továbbra is tartom magam: még egyszer nem ugranék, de egyszer ki kell próbálni!  
Karádi Lajos 2022.10.22.
Kilépni a semmibe egy ismeretlen fickóval 4000 méterről? Uhh,mi is lesz? Egy fantasztikus-félelmetes-mosolygós elképzelhetetlen élmény!!! Az eddigi legjobb ajándék amit kaphattam! Ismétlésért kiált!  Köszönöm
Roland 2022.10.08.
Nagyon szépen köszönöm és nagyon hálás vagyok ezért a csodás élményért amit nekünk adtál! A legjobb embert választottam személyedben, mert te tetted ezt igazán különlegessé!  Ezt soha nem fogom elfelejteni :) mégegyszer köszönjük! 
Szendrődi Péter 2022.09.05.
Nulláról kétszázra gyorsulnál? Felejtsd el a ferrárit, inkább ugorj Gregoval. Teljesen biztonságos, fantasztikus és utánozhatatlan élmény. Akinek van bakancslistája és még nem írta fel magának, tegye az első helyre. Profi pilóta és háttércsapat felel az első osztályú szórakozásért. Minden (másod)percét élveztem.  
Gréti 2022.09.03.
Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönöm, hogy veled ugorhattam! Felejthetetlen élmény volt! Még mindig a hatása alatt vagyok! Köszönöm a képeket, a videót nagyon jók lettek! Remélem lesz még alkalmam kipróbálni milyen az ugrás másodszor. Mégegyszer nagyon köszönöm! Üdv., Gréti
Vitális János 2022.08.13.
Kedves Grego! Nagyon szépen köszönöm a képeket és a videót! Egy igazi örök élmény volt :D Erre tényleg jöhetnek az irigyek ;)
Józsa Emese 2022.07.28.
Nagyon köszönöm, a tegnapi fantasztikus, örök életre szóló élményt Neked! Köszönöm, hogy Veled ugorhattam, hogy vigyáztál rám, és hogy bearanyoztad a napomat! :)   További sok csodás ugrást kívánok Neked!   
Fanni 2022.07.23.
Hát Grego, ultra szuper napot köszönhetek neked, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az biztos hogy találkozunk még! 
Angéla 2022.07.17.
Kedves Grego! Nagyon szépen köszönjük a képeket és a videókat is! Szuper lett minden! Anyu és a tesóm nagyon élvezték minden pillanatát a veled töltött időnek! Köszönöm a profizmusod! Ha valaki ugrást tervezne az ismerőseink közül, csakis téged ajánlunk majd!  
Józsa Gyula 2022.05.29.
Kedves Tamás! Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni életem egyik legnagyobb élményét. Köszönettel:Józsa Gyula  
Rudi 2022.03.12.
A feleségemtől kaptam születésnapomra az ugrást. Ez nem csak egy születésnapi ajándék volt hanem egy életre szóló élmény. Nagyon köszönöm ezt az örök élményt!  
Radmanics Anita 2021. május 23.
Köszönöm a felejthetetlen élmény!Fantasztikus volt egy fantasztikus Emberrel / Grego/!
Sraj János 2021.május 29.
én már másodszor voltam, az élmény felülmúlhatatlan,újból és újból lehetne 
Szommer Erik 2021.05.24.
Szia Grego! Egy évvel ezelőtt elterveztem, hogy tandem ugrás közben kérem meg a barátnőm kezét. Mindent amit és ahogyan elterveztem, álomszerűen meg is valósítottak a srácok!!! A fenomenális hangulat és a fantasztikus élmény végül IGEN-hez vezetett, amit utólag is szívből köszönök!!! Minden "félelmünk" az első kézfogás pillanatában köddé vált és a nevetés vette át a helyét! Mindent köszönünk!!!!!!
Adri 2019.07.30.
Köszönjük szépen a videókat, nagyon szuperek lettek. Azt hiszem sikerült a legjobb részeket össze vágni. ? Visszük a jó híred és valószínűleg még találkozunk. ?
Fanni 2019.08.28.
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer, nagyon nagy élmény volt!
Gyuri 2020.05.17.
Király vagy, Petra meg 40?! Üdv Gyuri
Gábor 2020.06.14.
Azt hiszem Ági és a Mama nevében is de megkockáztatom az egész család nevében csak köszönhetem az élményt és a profi munkát. A videók ugyan olyan jók mint minden más amit tőled kaptunk. Mellékzöngeként talán annyit, hogy a mama (80 ÉVESEN !!!) még éjfélkor is az asztalon táncolt mezítlábasan ?? Mégegyszer nagyon köszönünk mindent.
András 2020.június 28.
Kedves Tamás, Grego! Nagyon köszönöm az élményt, egy igazán jó adrenalin fröccs volt!!
Robi 2020.07.06.
Öcsém ez kiráááály volt!
Dóri 2020.0712.
Nagyon szépen köszönök mindent, egy életre szóló élmény volt! Üdv: Dóri
Judit 2020.08.03.
Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás napot ami nélküled nem valósulhatott volna meg! Csodálatos élményben volt részem!
Gábor 2019.07.21.
Felejthetetlen, életreszóló élmény volt a tegnapi ugrás. Nagy köszönet! Minden szépet és jót kívánok. Gábor
Rita 2020.08.21.
Kedves Tamás! Óriási élmény volt! Megnéztem a felvételt, nagggggyon profi! Köszönöm!
Tamás 2020. szeptember 7.
Megkaptam a képeket! Nagyon nagyon köszönöm uram! Átéltem még egyszer és levert a víz. Raktam fel képeket és ha nem bánod lesz reklám ? Már sokan rám írtak! ? Szép napot, jó erőt és egészséget kívánok!
Norbert 2020.október 6.
Szuperek lettek a videók és a képek, nagyon szépen köszönjük! :) Jövőre találkozunk!
Attila 2020.október 11.
Köszönöm az élményt. Az ugrás rajta volt a bakancslistámon, és örülök, hogy úgy pipálhattam ki, hogy veled ugrottam. A gravitációt nem igazán értettem / éreztem addig, ameddig 4.000 méter magasságban ki nem ugrottam egy repülőgépből. Elementáris erő...! Végig a legjobb kezekben éreztem magam!
Hajni 2017.09.16.
Kedves Tamás!Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy leugorhattam veled!Még mindig a hatása alatt vagyok! Hazafele az úton csak ez járt a fejemben, próbáltam felidézni :) És képzeld, nem jöttek szembe az autók, legalábbis nem az én sávomban ;)A profizmusodat mutatja, hogy milyen jól kezelted a landolás utáni pillanatokat!:) Köszönök mindent még egyszer!Remélem, találkozunk még!Üdvözlettel:Hajni
Csalló László (Laca), 2014. Április 20.
Helló Mindenki!! Haligali GreGo!! Nem is tudom hol kezdjem!! 30. születésnapomra kaptam az UGRÁST az ÖRÖK ÉLMÉNYT!!! Nagyon Köszönöm mindenkinek!! Szavakban nem lehet elmondani mit érez az ember addig míg felszáll a gépre és elindul majd az emelkedés és És végül a sárga lámpa :) majd az Ugrás - szabadesés - ejtőernyőzés és nem utolsó sorban a sikeres földet érés!! EZT KI KELL PRÓBÁLNI feledhetetlen Élményben részesül akárki ugrik! Tamás a Profik Profija nem is ugrottam volna lehet le ha nem ő van velem!! Videót is eszméletlen módon vágta össze akár mikor megnézem Adrenalin bombát kapok tőle!! Mindenkinek Köszönöm!!
Máthé Zsolt, 2014. Április 17.
Köszönöm életem egyik legnagyobb élményét,és az érzésre csak egy EDDA-szám jut eszembe...."...nem lehet papírra írni,egyszerűen  érezni kell!!..."...találkozunk még!!!
Mészáros Ildi, 2014. Május 27.
Hihetetlen csapat! Fantasztikus hangulat!  Grego profi  tandempilóta, teljesen biztonságban érzetem magam. Az ugrás.. Felemelő! Szuperszónikus! Nehéz szavakba önteni ... ezt az élményt ÁT KELL ÉLNI!!!!! Újra és Újra!!  :D és újra!! ;)  Köszönöm
Reni, 2014. Július 22.
Hihetetlen csapat! Fantasztikus hangulat!  Grego profi  tandempilóta, teljesen biztonságban érzetem magam. Az ugrás.. Felemelő! Szuperszónikus! Nehéz szavakba önteni ... ezt az élményt ÁT KELL ÉLNI!!!!! Újra és Újra!!  :D és újra!! ;)  Köszönöm
Zsófi, Pécs, 2014. Július 19.
ÉLMÉNYEM... Azóta, ha felnézek az égre, csak vigyorgok és visszavágyom! Az egész felfoghatatlan és ismétlést kíván! Remélem, lesz rá lehetőségem. Köszönöm, Tamás! És persze köszönet a Páromnak, aki szervezte és - ugyan nem teljes meggyőződéssel - de támogatta az egészet! Szerintem ezt nem lehet "überelni"!
Balázs Joli, 2014. Július 30.
Kedves Grego! A képanyagokat sikerült rendben letölteni, mindent nagyon köszönök,egy egész életre szóló élmény volt. Soha nem gondoltam volna, hogy én még ugrani fogok, aki a repüléstől is tartottam. Nóra után én is örülök, hogy veled ugorhattam! Kár, hogy csak utólag láthattam, mennyit mókáztál  ugrás közben is! Kolléganőm Téged teljesen félreismert, mondván: "Jolikám, láttalak ugrani egy bohóccal!", a család által készített fotót nézve. Védőnő vagyok és sok gondozottam gratulált már az ugrásunkhoz. További sikeres ugrásokat kívánok!  Joli
Gumicukor, 2014. Augusztus 23.
Ezt nem hiszem eeeeeeel . . . Ilyen is létezik? Éreztem,hogy ki kell próbálnom! Nem csalódtam! Sőt,hogy egy Őrülttel ugorhattam... Igen! Így volt teljes a kép! Köszi Tamás
Attila, 2014. Augusztus 26.
Fantasztikus élmény, fantasztikus pilóta!!!! Nagyon köszönöm GreGo!!!!!!! Találkozunk még!!!!!!!   :-)
Nagy Gábor, 2014. Szeptember 3.
Kedves Tamás! Köszönöm a barátságos fogadtatást és a könnyed hangnemet, amivel sikerült kis-családom parázását oldanod! :) Az ugrás frenetikusan jó volt! Szerintem még találkozunk. :)
Csóti András, 2014. Szeptember 14.
Sziasztok 2014.09 13-án volt szerencsém Tamással ugrani! olyan élményben volt részem, amit nem  igazán lehet szavakba foglalni, ezt át kell élni!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Csak attól féltem, hogy nagyon tetszeni fog és rá fogok szokni, most egy nappal az ugrás után azon gondolkozok, hogy mikor is menjek megint!!! Tamás még egyszer nagyon szépen köszönöm!!! nem fenyegetni akarlak, de még találkozunk!!!
Miki, 2014. Október 24.
Semmihez sem hasonlítható "adrenalin" bomba volt. Sok mindent kipróbáltam már, de ehhez fogható élményben soha sem volt részem. A szabadeséstől kezdve a a földet érésig minden percét élveztem. Azóta sokkal többet nézek az ég felé, mert szeretném újra kipróbálni. Köszönöm feleségemnek a felejthetetlen ajándékot. Grego nagyon jó arc, csak vele ugorjatok! Nem fogjátok megbánni.
Ibolya, 2014. OKtóber 29.
Rendkívül hálás vagyok GreGo-nak, aki lehetővé tette  számomra,hogy "ugorjak".Nagyszerű érzés a belső vívódás utáni pillanat, ahogy legyőzve önmagam "szállok fent". Köszönet érte: Ibolya
Fullérné Takács Klára, 2015. Május 25.
Szia Tamás! Köszönöm,hogy felejthetetlenné tetted a 40.-ik szülinapomat!!!  Örülök ,hogy veled ugorhattam mert egy rendkívül szimpatikus , közvetlen és jókedvű embert ismerhettem meg.Profizmusod lenyűgözött , ezzel is megkönnyítve a kiugrást a semmibe!!!! Csak idézni tudom magamat " még,még,még.... " Már szervezem a következő találkozót ! Üdv Klári
dr. Tettinger Mariann, 2015. Június 7.
Ezt mindenkinek ki kell próbálni, át kell élni: adrenalinfüggőknek - tv előtt ücsörgőknek, tőzsdeügynöknek - könyvtárosnak, fiatalnak - éltesebb korúnak, akik imádnak pörögni - és leginkább azoknak akik a szürke hétköznapok monotóniája miatt elfelejtették, hogy: MILYEN JÓ ÉLNI!!!! (nem csak létezni) Felejthetetlen élmény volt, mindenkinek javaslom, hogy Tamással ugorjon, aki nem csak remek sportember, de nagyon szórakoztató személyiség is!!! Köszönöm az élményt! Mariann
Vancsura Antal, 2012. Szeptember 12.
A feleségemtől meglepetésként kaptam az ugrást 40. házassági évfordulónkra. Őszintén meg kell mondanom, valami fantasztikus volt! Köszönöm Gregónak a felejthetetlen élményt. Azért be kell vallanom, mivel életem első ugrása volt, hát..nem semmi. Aki azt mondja, hogy amikor életében először ott áll a nyitott ajtónál 4000 méteren és nem fél....hát az enyhén szólva is nem mond igazat. De az élmény óriási! Remélem lesz még alkalom kipróbálni milyen az ugrás másodszor. Mégegyszer nagyon köszönöm!
Heindlné Budai Krisztina, Heindl Ákos, 2012. Szeptember 19.
Megérkeztek a Videók, és mondhatom szuper a minőség, ennél már csak az ugrásunk volt fantasztikusabb,"ez király" hogy a férjemet idézzem. Minden tökéletes volt, az élmény leírhatatlan, ez volt az első ugrásunk, de biztos vagyok benne hogy nem az utolsó
Kulcsár Attila, 2012. Október 20.
Én az 50.-re kaptam "majdnem" meglepetésre a feleségemtől, Tamás hathatós segítségével, barátaink szurkolása mellett... Az ugrást nem lehet itt leírni, megélni kell! Kívánom sok-sok irgyemnek, hogy legyen alkalma Grego-val összehevederezni magát a felszálló gépen. Óriási élmény! Köszönöm Ibolya, Tamás!
Borocz Zsolt, 2013. Június 10.
Sziasztok!! 2013,06,09-én ugrottunk Tóth János barátommal. Hogy milyen érzést nyujtott az ugrás? Ha ezt nem próbálod ki az életbe, akkor mást se...!! :) Leírhatatlan!!!! Ebben hatalmas szerepet játszott Grego! Vele az ugrás +250%-al jobb! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük ezt a felejthetetlen élményt és igen, lesz még FOLYTATÁÁÁÁS! ;) ui.: " I believe, I can fly...!!! Zsolt
Irén, 2013. Július 29.
Szia Tamás! Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt amit az 50-dik születésnapomra kaptam! Felejthetetlen élmény, és ha tehetem újra megteszem! Örülök hogy vihettelek a hátamon! A munkádhoz sok sikert és nagyon sok jó ugrást kívánok. Üdv : Irén :) u.i: a gyerekem már készül a kezeid közzé
Fekete Krisztina és Pomozi Ernő, 2013. Július 10.
Szia Tamás! És üdv Mindenkinek! :) Mi 2013.07.07. ugrottunk a vőlegényemmel Matkópusztán. Első ugrásunk volt,és hatalmas élmény!! Fantasztikus érzés abból a magasságból kiugrani és zuhanni a "semmibe". Először félelmetesnek tűnt,de nagyon megérte egy örökre szóló emlék marad!! Ezt így le sem lehet írni mekkora élmény,aki csak teheti próbálja ki!!! Köszönjük Gregonak hogy részesülhettünk ebben az élményben!! Üdv: Kriszta és Ernő
Kis-Fónia Krisztina, 2013. Július 25.
Sziasztok! Megpróbálom megfogalmazni, mit jelentett számomra a tandem, bár szavakkal kifejezni lehetetlen. Azért a tandem és nem csak az ugrás szót használom, mert nekem az egész kompletten egy őrületesen nagy kaland volt! Tamás, hozzád szólnék először, bár nem is tudom, hol kezdjem… Mindenekelőtt köszönetet szeretnék mondani mindazért, amit értem tettél! Az első pillanattól kezdve csak úgy áradt belőled a higgadtság, ami nagyon sokat jelentett nekem, hiszen amennyire vártam már a „nagy napot”, annyira kezdett felerősödni bennem az izgalom is. Te végig nyugodt és vicces voltál, rengeteget beszélgettél velem, figyeltél rám, és ez nekem nagyon sokat jelentett! Stresszkezelésből jeles! ;) Akárhogy is nézzük, az életemet bíztam rád, és senkiben sem bíztam még annyira, mint akkor, benned! Akár közhely, akár nem, köszönöm, ...
Péter, Budapest, 2013. Július 31.
Szia Tamás, Sziasztok! Először is, Neked szeretném megköszönni ezt a hatalmas, őrületes és leírhatatlan élményt, amit a segítségeddel átélhettem! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az örökre szóló érzést, amit eddig csak elképzelni tudtam milyen lehet, de ezt szorozd meg 1.000.000-val és akkor talán megközelíted... :) Azóta is libabőrős vagyok, ha csak eszembe jut ez a 4000 méter! Csak pozitív gondolatok kavarognak bennem, biztos vagyok benne, hogy még lesz folytatás... ;) Örülök, hogy teljesült egy álmom, MINDENKINEK hasonlóan pozitív élményeket kívánok! Üdv, Péter
B. Csilla, 2013. Augusztus 21.
Kedves Tamás! Köszönöm, köszönöm és köszönöm! Köszönöm, hogy lehetővé tetted, hogy egy nagyszerű élményt, egy nagyszerű emberrel éljek át! Több éve dédelgetett álmom vált valóra 2013. augusztus 19-én az esti órákban Nyíregyházán - a Te segítségeddel! Leírhatatlan, megfogalmazhatatlan csoda amit átéltem. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy egyszer próbálja ki! Tamás! Köszönöm a jókedvű, kedves hozzáállásodat és profizmusodat! Melletted teljes biztonságban éreztem magam! Remélem hamarosan újra ugorhatunk együtt! Köszönöm!
Péter Bárczy, 2013. Augusztus 22.
Kúrva jóóóó volt Tomikám!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!!!!!!!
Fábián Zoltán, 2013. Szeptember 10.
Kedves Tamás! Megköszönöm neked ismételten a felejthetetlen élményt, amit csak körülírni lehet és átélni kell. Életem legjobb ajándéka volt a családomtól, még egyszer megköszönöm nekik és a sok fejtörést megelőzve a többi szülinapomra is ezt szeretném:))) Tamás mindenben igazad van ez egy más világ, ami augusztus 7.-e óta széles mosolyt csal, az arcomra akárhányszor rágondolok és ez már így is fog maradni.))))) Igazi profi és közvetlen ember, vagy aki 100% felett teljesít, ez nagyon megnyugtató és így gondolkodás nélkül rád bíztam magam. Folytatásnak lennie kell és veled ugrok, ez így jó ahogy van. A kiugrást, szabadesést, az adrenalint a remegő kezeket na ezt mindenkinek ki kell próbálni, nagyon rendben van. Még egyszer Köszönök Mindent!)))
Judit Sengler, 2013. Szeptember 10.
Kedves Grego! Elolvasva előző hozzászólásokat azt hiszem én mar azokat nem tudom felül überelni,mivel minden igaz amit az ugrásról és Rólad írtak! Köszönöm, hogy TE voltál a tandempilótám !! sjuci
Sz.Dóri, 2013. Október 9.
Sziasztoooook! Szeptemberben volt szerencsém ugrani, drága szüleimtől kaptam 18. szülinapomra ezt a lehetőséget, tudták, hogy szerepel a bakancslistámon. Nagyon örültem neki! Egyik szombat reggel a megbeszélt időpontban kivonultunk Kaposújlakra, a reptérre szűkebb családi körben. Itt találkoztam Tamással, aki a későbbiekben a hátamon utazott. Egy nagyon kedves, szimpatikus embert ismertem meg benne, egyáltalán nem féltem attól a gondolattól, hogy majd vele kell ugranom, úgy éreztem biztonságban vagyok. Végig figyelt arra, hogy jól érezzem magam, csak jobbá tette ezt az élményt. Az ugrás MENNYIRENAGYONÚRISTENDEJÓ volt. A zuhanás fenomenális, adrenalinszinted az egekben(szó szerint). A panoráma 100/100as.Húúú fantasztikus! Egyszerűen képtelen voltam abba hagyni a mosolygást, örült a fejem nagyon, haha. Akinek lesz rá lehetősége a ...
Krisztina Drabik, 2013. Október 27.
Sziasztok, Szia Tamás! Tegnap ugrottunk Veled Kaposújlakon, az élmény leírhatatlan. Igazi őrület, ami ott fenn vár. Az ajtóban volt cidrizés pár pillanatig, szó se róla :-) , de ami utána jött hát az fantasztikus. Te jóóóó ég brutál jó, ezt nem lehet abbahagyni,komoly függőséget okoz! XXL-es mosolyt varázsoltál az arcomra, amit azóta sem lehet letörölni! Végtelen hálás vagyok érte és köszönöm, hogy hátizsákként lecipelhettelek 4000 méterről a hátamon :)) Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra találkozunk! Köszönök mindent! Üdv: Kriszta
Bözse, Misi, 2013. Október 27.
Sziasztok!Szia Tamás!!! Október 19-én sikerült meglepni a páromat ezzel az ugrással!Ami minden szempontból fantasztikusan sikerült!!!!Egyrészt,mert egyáltalán nem sejtett semmit csak azt tudta,hogy meglepetésem van a számára!Szegény azt gondolta,hogy egy romantikus sétarepülésre fizettem be mikor megálltam autóval a Kaposújlaki reptéren!De akkor jöttél Te Tamás,s egy életre szóló felejthetetlen élményben részesítetted!!!A mai napig mindennap beszél erről,sőt csak erről!!!!De a videót elnézve még egy jó darabig fog is!!!S úgy gondolom én sem úszom meg!Hogy vigyelek a hátamon!!!!Még egyszer köszönjük,hogy egyszerűen PROFI vagy!!!!!Üdv:Bözse,Misi
Krisztina Drabik 2013. November 12.
Sziasztok! Másodszor is visszamentem, egyszerűen nem tudok betelni az ugrással!! Imádom! Végtelen hálás vagyok, hogy ilyen élményben lehetett részem. Profi, jókedvű, közvetlen tandempilóta, örök életre szóló élmény, profi videó munka :) Az ugrásról-zuhanásról-ejtőernyőzésről nem nagyon írnék, egyrészt, mert nagyon nehéz megfogalmazni, másrészt úgy gondolom, ezt tényleg csak úgy értheti meg az ember, ha ki is próbálja és átéli minden pillanatát....garantált, hogy átjön az érzés!!! :)) Köszönöm szépen!

 

OSZD MEG TE IS AZ ÉLMÉNYEDET!

 

KAPCSOLAT

 

Grego Tandem ejtőernyős tandemugrás Kaposvár
C - Kaposújlak (Kaposvár) és még jó néhány helyen.
T - +36 20 260 2626
E - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.